Firma Bernhard Moe AS har sine lokaler i Trondheim, og står for salg og service av storkjøkkenutstyr i hele Midt-Norge og sørlige del av Nordland.

Firmaet ble etablert i 1920. Leverandør av storkjøkkenmaskiner og utstyr til hotell, restaurant- og storkjøkken siden 1950. Aksjeselskap siden 1. februar 1978. Holdt lenge til i Storkjøkkenbryggen ved Nidelven i Kjøpmannsgaten 33. Flyttet til Fossegrenda i 1998. April 2008 flyttet vi inn egne og bedre lokaler på Ranheim. Her har vi kontorer, utstilling, lager og verksted.

Som medlem av i-group har vi samarbeid med storkjøkkenleverandører strategisk plassert i alle de viktigste markeder i Norge. I-group samarbeider om kjøp og import av europeiske kvalitetsprodukter. Med vår direkteimport møter vi markedet med gode priser og høy kvalitet.

Firma Bernhard Moe AS fokuserer på servicetilgjengelighet og har i dag 3 serviceteknikere og helgevakt. Vi har et betydelig reservedelslager.

Salgsavdelingen består av 3 salgskonsulenter. Prosjektering av nyanlegg utføres internt med egne dataverktøy. Vi har en god del varer på lager og utstilling.

I de senere årene er det gjennomført en total reorganisering av driften og vi fremstår i dag som en solid, pålitelig og moderne storkjøkkenleverandør.

I vårt arbeide fokuserer vi på kvalitet og service.

Planlegging - Prosjektering - Montering - Service

 

Bernhard Moe AS, Vikelvfaret 2, 7054 Ranheim - Telefon : 73 95 77 10 - E-post : bemo@bemo.no